• Telefoon : info@gastouder-vlindertje.nl
gastouder-vlindertje.nl ebook download

Mijn naam is Magda Jansen en al 19 jaar ben ik met veel plezier gastouder. Ik ben getrouwd en heb twee uitwonende kinderen.

Een fijn thuis
In de loop der jaren hebben veel gastkinderen mijn huis als tweede thuis ervaren. Regelmatig komen de oudere kinderen nog even langs om gezellig te kletsen. Ik woon aan de rand van Barger-Oosterveld, vlakbij Emmen en onze grote tuin geeft de kinderen alle ruimte om te spelen.

Uitdagende omgeving
Naast gezelligheid bied ik de kinderen een uitdagende speel-/leeromgeving. Met spelletjes en puzzels bereid ik ze alvast voor op hun basisschooltijd. Daarnaast hebben de kinderen alle vrijheid om met elkaar te spelen en samen te knutselen. Waar nodig begeleid ik de kinderen in hun sociale ontwikkeling.

Ik heb de mogelijkheid om kinderen die schoolgaand zijn in Barger-Oosterveld te brengen en te halen. De kinderen kunnen na hun lesdag rekenen op een kopje thee met een koekje. Ook hebben ze de mogelijkheid om met een vriendje of vriendinnetje te spelen.

Regelmaat & veiligheid
Ik vind het belangrijk dat de kinderen een dagelijks herkenbaar ritme hebben. Dat ze zich veilig voelen en zich durven te uiten. Door de kleinschaligheid ben ik voor de kinderen het vaste aanspreekpunt. Zo kan ik ze deze regelmaat en veiligheid goed bieden.

Belang van contact
Ook hecht ik veel waarde aan regelmatig contact met u als ouder waarin evaluatiegesprekken een belangrijke rol hebben. Op deze manier kunnen we elkaars verwachtingen uitspreken. Ook blijf ik zo op de hoogte van eventuele onregelmatigheden of belangrijke zaken wat betreft uw kind.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Ik nodig u met alle plezier uit om een keer langs te komen.