• Telefoon : info@gastouder-vlindertje.nl
gastouder-vlindertje.nl ebook download
Magda is een goede en leuke gastouder, ze heeft in huis vaste regels waar de kinderen zich aan moeten houden. Met een paar peuters is dat ook wel nodig. Daarom weten de kinderen wel precies wat er wel en niet kan, ze weten waar ze bij kunnen en mogen. Denk aan speelgoed, boekjes.

Er wordt regelmatig iets leuks geknutseld, en getekend en gekleurd. Ook gaan de kinderen bij mooi weer lekker buiten spelen, daar staat een grote schommel en zijn fietsjes e.d.

Ook hoeft er geen eten en drinken mee worden gegeven tenzij u anders wilt.
Fam. de Groote
Onze kinderen komen al vanaf hun geboorte met veel plezier bij Magda. Zij biedt ontzettend flexibele opvang in een huiselijke sfeer. Dit is uitermate geschikt voor mensen die onregelmatig werken.

Magda is altijd bereid om leuke dingen te doen met de kinderen, zoals knutselen, spelletjes, koekjes bakken. Maar de kinderen kunnen ook samen met de andere kinderen hun eigen gang gaan met het speelgoed dat aanwezig is of in de grote tuin. Tussen de middag is het altijd een gezellige boel. De hele tafel is dan vol er wordt er gezellig over van alles en nog wat gekletst. Na schooltijd staat ze altijd klaar met wat drinken en lekkers.

Kortom Magda is voor onze kinderen een tweede thuis waar ze zichzelf kunnen zijn. Magda is een top gastouder en we zijn dan ook erg blij met haar.
Fam. Middeljans
Onze drie kinderen komen vanaf hun baby tijd bij Magda over de vloer. De kinderopvang is bij Magda in de huiskamer dus altijd in huiselijke en persoonlijke sfeer. We kunnen wel zeggen dat ze kind aan huis zijn.

Meestal zijn er meerdere kinderen waardoor ze rekening leren houden met anderen. Zowel met oudere als jongere kinderen.

Nu behoren onze kinderen tot de ouderen en zijn ze alleen tijdens de buitenschoolsopvang uren aanwezig. Gezamenlijk eten tussen de middag en uit school even buiten spelen, knutselen of een spelletje doen. Als er bij Magda wordt geknutseld zijn het vaak werkjes van het seizoen (Halloween, Kerst, Pasen enz.) of met dingen uit de natuur. Er is een grote tuin waar de kinderen veilig kunnen spelen maar ook ontdekken.

Onze kinderen vinden het fijn en voelen zich vertrouwd bij Magda.
Fam. Visser
Onze dochter gaat inmiddels al zeven jaar, met veel plezier, naar Magda. De opvang is kleinschalig, zodat er tijd en aandacht is voor alle kinderen. Het is er gezellig. Er zijn bijna altijd wel kinderen om te spelen, maar vriendjes of vriendinnetjes zijn ook welkom.

Achter het huis is een grote beschutte tuin waar kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven. Daarnaast onderneemt Magda van alles met de kinderen: knutselen, lezen, kleuren, puzzelen, bouwen, het kan allemaal. Ook gaat ze regelmatig met de kinderen op stap, lekker de natuur in of een fietstocht maken door het Oosterbos.

Magda zorgt er voor dat kinderen zich thuis voelen. Wij zijn heel blij met Magda als gastouder!
Fam. Sijbom